Vakantiepark Noordijkerveld
Karelsdijk 2b
7161 LV Neede
06-55154656
w.stel@a1.nl
 De omgeving | Huuraanbod | Kamperen | Te koop

Huuraanbod

Neem voor het actuele woningaanbod en exacte prijzen contact op met Willem Stel via 06-55154656 of w.stel@a1.nl.

Vakantiepark Noordijkerveld beschikt over verschillende type accommodaties in verschillende prijsklassen. Zo is er voor iedereen wat wils. Bekijk hieronder de bungalow van uw keuze.

2- en 4-persoons houten bungalows
De houten bungalows zijn een perfecte basis voor een geslaagde vakantie. Deze bungalows beschikken over 1 of 2 slaapkamers uitgerust met 2 een-persoons bedden, een badkamer met toilet, douche en wastafel, een woonkamer met gashaard, televisie en openslaande deuren naar een ruim terras met tuinmeubilair. Daarnaast is de keuken volledig ingericht.

4-6-persoons chalets
De vier tot zes persoons chalets zijn een goede basis voor een heerlijke vakantie. De chalets beschikken over 3 slaapkamers, uitgerust met 2 een-persoonsbedden, een stapelbed en een 1-persoons bed. Het aantal gasten kan uitgebreid worden tot 6 personen, indien dit het geval is wordt er in plaats van een 1-persoons bed een stapelbed geplaatst. Daarnaast beschikken de chalets over een badkamer met douche, toilet en wastafel en een volledig ingerichte woonkeuken. De chalets zijn direct gelegen aan het eigen speel en wandel bos, en beschikken over een zeer ruime tuin met terras en tuinmeubilair. Doordat de chalets allen gescheiden zijn door plantsoen, kunt u genieten van zeer veel rust en privacy.
6-persoons luxe vakantiewoningen
Onze luxe vakantiewoningen zijn zoals de naam al zegt een luxe basis voor uw vakantie. De vakantiewoningen beschikken over drie 2-persoons slaapkamer, waarvan er zich 1 op de begane grond bevind. De vakantiewoningen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, compleet uitgerust met combimagnetron, koffiezetapparaat en vaatwasser. Daarnaast bevinden er zich openslaande deuren naar een zeer ruime tuin met terras en tuinmeubilair. De badkamer is op de begane grond te vinden, deze is volledig ingericht met toilet, douche, wastafel en ligbad. Doordat de badkamer en 1 slaapkamer zich op de begane grond bevinden, is dit type vakantiewoning ook zeer geschikt voor minder validen.

Prijzen
Voor meer informatie over de houten bungalows en exacte prijzen neem contact op via 06-55154656 of w.stel@a1.nl.


  Welkom op onze website !
  Bekijk snel ons actuele aanbod!  Vakantiepark Noordijkerveld op Facebook!Noordijkerveld, alle rechten voorbehouden
Vakantiepark Noordijkerveld - Karelsdijk 2b - 7161 LV Neede