Vakantiepark Noordijkerveld
Karelsdijk 2b
7161 LV Neede
06-55154656
w.stel@a1.nl
 De omgeving | Huuraanbod | Kamperen | Te koop

Vakantiepark Noordijkerveld is een relatief klein en landelijk gelegen vakantiepark. Het vakantiepark beschikt over verschillende type bungalows en een camping gedeelte. Voor ieder wat wils!
Het vakantiepark beschikt over houten bungalows, luxe vakantiewoningen en chalets. Ook biedt het vakantiepark campingplaatsen aan voor zowel tenten, caravans als campers.
Alle accommodaties beschikken over gas water en elektriciteit en tevens beschikt de camping over een net sanitairgebouw (ingericht met stortplaats voor campers). Alle accommodaties zijn zeer ruim gelegen waardoor u kunt genieten van veel ruimte, rust en privacy.


Het vakantiepark is direct gelegen aan een drie hectare groot eigen wandel en speel bos. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een lekkere ochtendwandeling. Ook beschikt het vakantiepark over een visvijver en een speeltuin voor de kinderen. Aangezien het vakantiepark over een eigen bos beschikt en gelegen is in de prachtige natuur van de Achterhoek zijn honden in bepaalde types accommodaties toegestaan.

Daarnaast biedt vakantiepark Noordijkerveld de mogelijkheid aan om de gasten op te halen en weg te brengen van en naar huis. Hierbij kunnen ook fietsen mee vervoerd worden (tot maximaal 4 fietsen per keer). Ook behoort het recreeren met uw paard tot de mogelijkheden van Vakantiepark Noordijkerveld.

Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen op ons vakantiepark. Voor meer informatie over het vakantiepark en de mogelijkheden die wij u bieden kunt u contact opnemen met Willem Stel. Te bereiken via het telefoonnummer 06-55154656 of via de email onder het e-mailadres w.stel@a1.nl.  Welkom op onze website !
  Bekijk snel ons actuele aanbod!  Vakantiepark Noordijkerveld op Facebook!Noordijkerveld, alle rechten voorbehouden
Vakantiepark Noordijkerveld - Karelsdijk 2b - 7161 LV Neede